Stenungsunds HF gick upp i Hockeytvåan efter en ruggigt fin säsong i Hockeytrean i våras. Men det har varit tufft för laget som till största del består av egna produkter. När grundserien summerades låg laget på sista plats med blott 16 inspelade poäng. Nu plockar de in två förstärkningar i form av forwarden Svante Flood och backen Jonas Olsson.

Den förstnämnde har varit en poängmaskin i Hockeytvåan där han på 182 matcher gjort hela 233 poäng i moderklubben Vänersborgs HC. På pappret en mycket fin värvning.

Jonas Olsson har i sin tur närmare 200 matcher i Hockeytvåan, främst med Bäcken men har även gjort en säsong i Kållered. Under fjolåret lånades han ut till just Stenungsund och var med och spelade upp klubben i division 2.

– Vi har tagit oss igenom grundserien med ett väldigt ungt lag. Det sjätte yngsta division 2-laget i Sverige. Vi hade önskat ett par poäng till men ser att vi måste stärka upp på några positioner för att säkra kontraktet, kommenterar Stenungsunds sportchef, Jörgen Norberg, till Riktighockey.se.