Många hoppades på att KHK skulle vara energifyllda med Per Ledin i laget. Och just Ledin var förvisso fylld med energi och skapade oreda som bara han kan göra, men i övrigt var det inte mycket att hurra för i KHK-lägret. Och efter matchen var debutanten Per Ledin inte särskilt nöjd med varken sig själv eller Karlskrona.

– Det är bedrövligt. Vi bjuder på tre mål… det måste hända mer. Vi slarvar lite grann i powerplay. Vi måste vara mer noggranna och vi jobbar inte klart. Nu måste vi prata ut med grabbarna, så vi har samma hårddisk i huvudet, sa han till C More innan han fortsatte:

– Jag ställer betydligt högre krav på mig, det måste hända mer. De gör sina mål på andrapuckar. Vi ska inte utsätta oss för det. Vi måste sluta tycka synd om oss själva och jobba klart i egen zon och bli mer desperata.

Även Djurgårdens tränare Robert Ohlsson skickade en syrlig passning till Karlskrona och tyckte de spelade tråkig hockey.

– Det är extremt energilöst och tråkigt om du frågar mig. Man får hålla på en jävla massa med taktiktavlan. Jag tycker inte den här hockeyn är rolig och det är svårt att dansa själv. Här tycker jag det blir för mycket handbroms för min smak, sa han till C More.

Karlskrona HK är fyra poäng efter Mora som ligger på säker mark i tabellen.

Källa: 24blekinge.se