I slutet av den tredje perioden i matchen mellan KHK och Brynäs trodde många i NKT Arena att Per Ledin gett KHK chansen till ett fem mot tre-läge. Han hakades av Brynäs Johan Alcén och domarna visade ut honom för hooking.

Tyvärr, för KHK:s del, visades även Per Ledin ut – för diving och det blev inget fem mot tre-spel för KHK.

Den divingen gör att Per Ledin hamnar på Expressen-bloggaren och Cmore-experten Sanny Lindströms lista som veckans moviestar och får följande motivering:

”Per Ledin, en stor profil, sätter domarna i en svår situation genom att förstärka den hakning han får från Brynässpelaren Johan Alcén. Visst, det är en hakning men vi får likväl inte ha ett system där vi ser mellan fingrarna när en spelare så uppenbart förstärker. Nu tog domarna på isen ett bra beslut och visade ut även Per Ledin i två minuter för diving”.

Men KHK hamnar inte bara på listan av negativa anledningar. Lindström har även med de under kategorin ”veckans upphämtningar”. Det var förstås inte så konstigt. KHK stod för starka upphämtningar mot både Brynäs och Linköping.

”Karlskrona visade karaktär ett par gånger om och hämtade upp underläge mot både Brynäs och Linköping. Imponerande, skriver han”.

Källa: 24blekinge.se