Efter två raka storsegrar med 6–0 respektive 8–0 är det ett Kristianstads IK fullt med självförtroende, som tar sig an storfavoriten Huddinge på bortais på onsdagskvällen. Och det finns en som har lite extra goda minnen från mötena i våras, nämligen Daniel Andersson, som avgjorde matchen med en vacker straff.

– Vi hade tränat straffar bara någon dag innan och jag visste vad jag skulle göra. Jag kom in från vänster och hängde den högt, den var rätt snygg faktiskt. Nä, jag har riktigt bra minnen från Huddinge borta, säger Daniel Andersson och fortsätter:

– Det känns som att vi är i bra form och har bra självförtroende.

Ni kommer med två storsegrar i ryggen. Vad är förklaringen?
– Ja du… Vi har ju spelat bra och fått utdelning på våra chanser. De tidiga målen som vi fått är viktiga. Visby är tuffa att möta, men Valbo hade jag aldrig mött förut. Det var en svår match att spela.

KIK tränar under onsdagsmorgonen innan man beger sig med buss mot Stockholm och Huddinge. Daniel Andersson vet vad som väntar.

– Det gäller att vi är med från början och är på tårna från start. Huddinge är bra offensivt, det gäller att vi reder ut det.

 

 

Källa: 24kristianstad.se