Pantern åkte till Tingsryd i Småland med chansen att gå förbi Leksand och upp på en andraplats – och den tog man.

Men matchen började inte optimalt för skåningarna. Stefan Söder drog på sig ett matchstraff redan efter fem minuter efter en huvudtackling.

Men Panterns boxplay visade klass och höll undan. I stället kunde Martin Janohls sätta 1-0.

Tingsryd kom dock tillbaka redan efter två minuter och kvitterade innan perioden var slut och gav hopp till hMatmapubliken.

Men hoppet släcktes tidigt i den andra perioden av Redhawks-lånet Carl-Johan Lerby med ett otroligt dragskott rakt upp i nättaket.

– Jag gillar att komma där på kanten. Det är lite av ett favoritläge, säger matchhjälten.

Hur har du kommit in i Pantern nu?
– Jo, men det känns bra. Jag har kommit in bra i laget och fått tillbaka mitt självförtroende.

Tingsryd kämpade sedan hårt för att kvittera och tog ut målvakten Niklas Rubin med hela tre minuter kvar – men Pantrarna höll emot starkt och knep tre poäng.

Källa: 24malmö.se