Han skrev på för Kallinge/Ronneby i torsdags efter en nio matcher lång sejour i allsvenska Troja-Ljungby. Juuso Rajala fick chansen i förstafemman tillsammans med Andreas Nordfeldt och Alexander Lunsjö.

Och han tog chansen direkt. Efter drygt fem minuters spel i den andra perioden hade Rajala presenterat sig för publiken i Soft Center Arena.

Det skulle dock inte hjälpa.

Krif, som vände 1–2 till 3–2 inom loppet av cirka 14 minuter, tappade ledningen och matchen togs till förlängning. Där avgjorde Väsbys Johan Sellestrand matchen med sitt 4–3-mål – och Kallinge/Ronnebys femte förlust i allettan var ett faktum.

Och frågan är om inte topp tre-racet gick i dag. När det återstår nio omgångar av allettan är Krif sex poäng bakom Kristianstad, Hudiksvall, Huddinge och sju poäng efter serieledande Vimmerby.

Källa: 24blekinge.se