Det var ett sjukdomsdrabbat Nybro Vikings som gästade HC Dalen på onsdagskvällen. Men trots att Andreas Holfelts mannar endast kom till start med tre femmor var det positiva tongångar i Vikings-lägret inför den tredje perioden.

Då var ställningen 1-1 och matchen stod och vägde. Efter två snabba mål av hemmalaget, varav förre Nybroforwarden Kalle Hult, gjorde ett av dem, var det annat ljud i skällan hos Holfelt, som tvingades till en timoeut.

– Vi kom igen och satte en reducering. Dessvärre får vi inte in puckarna just nu och har så otroligt svårt att göra mål. Det har låst sig och det blir liksom inte naturligt i avslutslägena.

Dalen höll undan och vann med 3-2 och Nybro Vikings ligger alltjämt under playoff-strecket.

– Jag tycker ändå någonstans att vi krigade på bra och det är tufft att åka med så pass kort om folk. Nu gäller det att ta med det vi gjorde bra här och hoppas på att vi får tillbaka några gubbar till på fredag.

Andreas Anarp åkte på en hjärnskakning och är således med största sannolikhet borta till fredagens match mot Hudiksvall i Liljas Arena. Även Fabian Axelsson tvingades utgå på grund av skada.

Nybro Vikings spelar hemma i Liljas Arena både på fredag (Hudiksvall) och söndag (Valbo).

 

 

Källa: 24nybro.se