Första matchen utav tre den här veckan slutade med en bitter förlust mot HC Dalen med 3-2 på bortais i onsdags. 

Under fredagskvällen har Nybro Vikings chans att revanschera sig när seriefyran Hudiksvall kommer på besök.

– Vi har hamnat i en dålig spiral. Senast borta mot Dalen så borde vi fått med oss poäng men fick tyvärr inte det. Vi känner att vi tog ett steg framåt rent prestationsmässigt i matchen mot HC Dalen och gjorde en okej match, säger tränaren Andreas Holfelt och fortsätter.

– Vi vet vilka problem vi har och vad vi måste fixa. Vi måste fortsätta bygga vidare på det positiva från förra matchen och tro på det vi gör. Vi måste bli ännu mer desperata i alla situationer.

Hemmalaget Nybro Vikings kommer till fredagens match mot Hudiksvall med tre förluster i bagaget – något som man gärna ändrar på.

– Vi måste jobba hårdare och ha mer trafik framför mål. Får vi in några lätta puckar i början så är jag övertygad om att det kommer att rulla på för oss. Det måste nästan snubblas in en puck för att det ska gå vägen, säger Holfelt och fortsätter.

– Vi måste helt enkelt tro på det vi gör. Det finns inget att grämas över. Vi måste börja vinna matcher.

Inför matchen finns en antal frågetecken. Markus Palmberg, Andreas Anarp, Viktor Jonsson och Marcus Mellström kommer inte till start. Istället kommer junioren Simon Andersson att ta plats i truppen samt inlånade Gabriel Altberg från Karlskrona J20. 

19-årige Altberg har sex matcher i SHL på meritlistan.

 

Källa: 24nybro.se