I måndags kom beskedet att Karlskrona HK:s klubbdirektör Charlotte Gustavsson hoppar av sitt uppdrag med omedelbar verkan – efter bara nio månader på posten.

Det hette att Charlotte Gustavsson och KHK-styrelsen ”har olika syn på klubbens utveckling under säsongen som gått samt den framtida strategiska utvecklingen”.

LÄS MER: EXTRA: Klubbdirektören lämnar KHK

–  Det stämmer, det är ett kritiskt läge för klubben, och då ställer jag min plats till förfogande. Så att styrelsen kan hitta en person som kan ta vid efter det arbete som jag påbörjat och kommit en bra bit med. Det är väldigt odramatiskt, och jag önskar självklart KHK all lycka framöver, sa Charlotte Gustavsson i ett pressmeddelande då.

Nu riktar den folkkäre experten Niklas Wikegård hård kritik mot Charlotte Gustavsson via ett videoinlägg från sitt Instagramkonto.

– Ett jättetufft uppdrag både sportsligt och ekonomiskt och jag vet att det är jobbigt säkert hela tiden. Jag förstår att man har ont i magen, jag förstår att det är nästan ett berg av ouppnåeliga uppgifter som rullar på hela tiden i den typen av förening just nu, men har man tagit på sig ett uppdrag så slutför man det både ekonomiskt och sportsligt, säger Niklas Wikegård i videoklippet.

Experten fortsätter:

– De här säsongerna går ju fram till man har spelat sin sista hockeymatch och man analyserar det ekonomiska utfallet. Att hoppa av under säsong, nej, det känns inte bra i magen alls faktiskt Charlotte. Jag förstår att det finns saker bakom som jag inte riktigt vet om men oavsett så kämpar man sig igenom den typen av uppdrag. Det är min uppfattning i alla fall, säger Niklas Wikegård.

Källa: 24blekinge.se