Malmö

Pantern-ideella utskällda och hotade av tränaren: ”Ser jag dig igen slår jag ner dig”

Det uppstod ”drama”, som Panterns tränare Joby Messier kallade det bakom kulisserna inför matchen mellan IK Pantern och IK Oskarshamn.

Problemet ska ha varit att Pantern-spelaren Lucas Nordsäter inte fanns i systemet till matchen.

LÄS MER: Pantern har 45 miljoner anledningar att nå SHL

Detta ska ha gjort Panterns tränare Joby Messier förbannad och ska enligt vad Anna Johansson (ideell statistikansvarig i Pantern) skriver på Twitter, skällt ut henne.

Så här formulerar hon sig.

”Panterns tränare har dödat ALLT vad ideelt arbete står för denna säsong. Blir FULLKOMLIGT utskälld för att en spelare inte är i systemet/ligger inte ens på mitt bord och förbudet fick dessutom ordna det. Min vapendragare står upp för mig och blir då hotad, skriver Anna Johansson på Twitter”.

Det hot som kommit ska ha riktats mot en annan ideell arbetare i Panterns speakerbås, nämligen Jacob Alsenfelt, tillika bror till Malmös målvakt Oscar Alsenfelt.

Han formulerar sig så här på Twitter.

”Inte varje dag man blir hotad av någon i Messier-släktet till handgemäng känner mig nästan som NHL-spelare”, skriver han och fortsätter.

”När man förklarar för en vuxen man att det är ej okej att skälla ut en ideell jobbande människa till tårar för något som inte är hennes fel. Ända svaret man får: ”Ser jag dig igen slår jag ner dig”, skriver Jacob Alsenfelt.

Efter matchen kommenterar Joby Messier (kusin till NHL-legendaren Mark Messier) det hela så här:

– Oh, det var ingen incident. Det var ett missförstånd med Anna. Jag vet inte om det är ett kommunikationsfel, men det handlar om en dubbelregistering av Lucas Nordsäter, som vi klarade upp – det var inget problem, säger Joby Messier och fortsätter:

– Ärligt talat fokuserade jag inte mycket på det. Jag menar, vi hade en match att spela.

Kvällsposten: Jag pratade precis med de och de sa att du hade sagt att du aldrig mer vill se dem i omklädningsrummet.

– Jag vill inte ha massa personer springande i omklädningsrummet, det blir en störning. Jag behöver inte personer som kommer in och pratar med spelarna, vi förbereder oss för match, säger han och fortsätter.

– Det är så vi har det och jag är inte orolig för personers känslor.

Kvällsposten: Anna sa att du slängde igen dörren framför henne och att hon blev väldigt frustrerad över det.

– Dörren stänger sig själv. Jag visste inte ens att hon var där. Jag vet inte, allt detta drama är nytt för mig. Kanske är jag inte tillräckligt känslig, jag vet inte, vi får se vad min fru tycker, avslutar Messier.

Källa: 24malmö.se

Taggar:

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Läs mer

Kalmar

KHC tecknar kontrakt med nyförvärv

Under fredagen blev det klart att Kalmar HC skriver kontrakt med backen Ludvig Martinsson. Han är född 1996 och har de senaste fyra säsongerna spelar med HC Vita Hästen i hockeyallsvenskan.

Kalmar HC skriver på Facebook att han är en rörlig, pucksäker och spelande back som de har fått väldigt goda referenser på.

Kontraktet är skrivet på ett år.

Källa: 24kalmar.se

Kalmar

KHC förlänger inte kontrakt med forward

Kalmar HC meddelande under onsdagen att man inte kommer att erbjuda Niklas Sjöström nytt kontrakt. Man tackar istället honom för hans insatser i klubben under sina två säsonger och önskar lycka till i fortsättningen.

Det är också klart att Fabian och Daniel Bohman lånas ut till Alvesta SK i division 2 hela den kommande säsongen. De kommer att fortsatta vara skrivna hos KHC.

Källa: 24kalmar.se

Nybro

KLART: Nybro Vikings nya målvakt hyllar publiken

Han motade 48 skott i den första playoff-matchen mot Nybro Vikings och 25 i den andra. Med det såg den 24-årige slovaken, mer eller mindre på egen hand, till att Boden fick två matcher mot KRIF i playoff 2.

Nu är målvakten Pavel Krajcovic klar för Nybro Vikings.

– Pavel fångade vårt intresse i samband med att vi mötte dem i playoff. I den första matchen gör vi mål efter 20 sekunder på vårt första skott – sedan motar han 48 skott i resterande delen av matchen och var fantastisk, säger Vikings sportchef Per Wallin.

– Vi har dessutom fått väldigt bra referenser på honom både som person och målvakt. Han är väldigt seriös.

Kontraktet är skrivet på ett år och Krajcovic själv ser fram emot att komma till Nybro och hyllar publiken på föreningens hemsida.

– Jag ser verkligen fram emot att komma till Nybro och vara en del av en förening som vill vara med i toppen i Hockeyettan. Jag tror att Nybro är rätt plats för mig att utvecklas som målvakt, säger han och fortsätter.

– Jag ser också väldigt mycket fram emot att spela för en stor och högljudd publik.

Nu är målvaktsduon komplett: Alexander Johansson och Pavel Krajcovic vaktar kassen i Liljas Arena kommande säsong.

Lagbygget börjar ta form och är i det närmaste klart. Per Wallin är nöjd med truppen han har på papperet idag.

– Det känns riktigt bra. Nu har vi en back kvar och eventuellt två forwards kvar att förstärka med.

 


Källa: 24nybro.se

Kalmar

KLART: Veteranen förlänger med Kalmar HC

Under måndagseftermiddagen blev det klart att 36-åriga Jimmie Svensson skriver kontrakt med Kalmar HC för ytterliggare ett år framöver.

Det här blir Svenssons fjärde säsong i den rödgula tröjan. Veteranen har tidigare år hoppat på tåget runt jul men nu finns han med redan vid säsongsstart.

Alla vet vad vi får i Jimmie både på och utanför isen och med sina 31 SHL, 338 hockeyallsvenska och 124 HockeyEttanmatcher i bagaget blir han en oerhört viktig spelare kommande säsong,” skriver klubben på sin Facebooksida.

Källa: 24kalmar.se