Det uppstod ”drama”, som Panterns tränare Joby Messier kallade det bakom kulisserna inför matchen mellan IK Pantern och IK Oskarshamn.

Problemet ska ha varit att Pantern-spelaren Lucas Nordsäter inte fanns i systemet till matchen.

LÄS MER: Pantern har 45 miljoner anledningar att nå SHL

Detta ska ha gjort Panterns tränare Joby Messier förbannad och ska enligt vad Anna Johansson (ideell statistikansvarig i Pantern) skriver på Twitter, skällt ut henne.

Så här formulerar hon sig.

”Panterns tränare har dödat ALLT vad ideelt arbete står för denna säsong. Blir FULLKOMLIGT utskälld för att en spelare inte är i systemet/ligger inte ens på mitt bord och förbudet fick dessutom ordna det. Min vapendragare står upp för mig och blir då hotad, skriver Anna Johansson på Twitter”.

Det hot som kommit ska ha riktats mot en annan ideell arbetare i Panterns speakerbås, nämligen Jacob Alsenfelt, tillika bror till Malmös målvakt Oscar Alsenfelt.

Han formulerar sig så här på Twitter.

”Inte varje dag man blir hotad av någon i Messier-släktet till handgemäng känner mig nästan som NHL-spelare”, skriver han och fortsätter.

”När man förklarar för en vuxen man att det är ej okej att skälla ut en ideell jobbande människa till tårar för något som inte är hennes fel. Ända svaret man får: ”Ser jag dig igen slår jag ner dig”, skriver Jacob Alsenfelt.

Efter matchen kommenterar Joby Messier (kusin till NHL-legendaren Mark Messier) det hela så här:

– Oh, det var ingen incident. Det var ett missförstånd med Anna. Jag vet inte om det är ett kommunikationsfel, men det handlar om en dubbelregistering av Lucas Nordsäter, som vi klarade upp – det var inget problem, säger Joby Messier och fortsätter:

– Ärligt talat fokuserade jag inte mycket på det. Jag menar, vi hade en match att spela.

Kvällsposten: Jag pratade precis med de och de sa att du hade sagt att du aldrig mer vill se dem i omklädningsrummet.

– Jag vill inte ha massa personer springande i omklädningsrummet, det blir en störning. Jag behöver inte personer som kommer in och pratar med spelarna, vi förbereder oss för match, säger han och fortsätter.

– Det är så vi har det och jag är inte orolig för personers känslor.

Kvällsposten: Anna sa att du slängde igen dörren framför henne och att hon blev väldigt frustrerad över det.

– Dörren stänger sig själv. Jag visste inte ens att hon var där. Jag vet inte, allt detta drama är nytt för mig. Kanske är jag inte tillräckligt känslig, jag vet inte, vi får se vad min fru tycker, avslutar Messier.

Källa: 24malmö.se