Det uppstod ett ordkrig på presskonferensen efter matchen mellan Malmö och Frölunda. En match som Frölunda vände och vann med 5-4.

Det började med att Malmös tränare Peter Andersson anklagade Frölundas tränare Roger Rönnberg för att sätta press på domarna i periodpauserna.

LÄS MER: Här är Malmös pik åt Joel Lundqivst

–Vi får inte riktigt med oss utvisningar när vi är grymt spe förande i långa stunder under matchen. Roger är duktig på att sätta press på domarna under periodpauserna, säger Peter Andersson på presskonferensen.

Roger Rönnberg flikade snabbt in.

– Tack.

Peter Andersson fortsätter.

– Det gör han bra.

På vilket sätt sätter han press på domarna menar du Peter?
– Det är så här att domarna går ut i samma båsdörr som där Roger står och Roger är erfaren och väntar lite snyggt och så följer han honom. Hade domaren gått på vår sida kanske vi hade gjort det. Vi måste kanske ändra det. Domaren måste kanske gå ut i hörnet i stället så att vi inte har någon kontakt med honom, säger Peter Andersson.

Roger Rönnberg.

– Sätter press, jag vet inte. En sån kille som Sören Persson, han har dömt så länge i den här ligan, sätter man press på honom brukar han vända ena sidan till och då brukar man ha honom emot sig i stället. Att sätta press på honom går inte, säger Roger Rönnberg.

Är det något specifikt när Frölunda är här?
– Ja det tror jag. Det är lite typiskt Frölunda. De har erfarna spelare och coacher och de ligger väldigt nära gränsen och ibland kliver de över.

– Jag tycker utvisningarna vi får är korrekta, men vi ser också situationer där jag tycker att vi inte får med oss tillräckligt, säger Peter Andersson.

– Jag köper inte riktigt det, säger Roger Rönnberg.

Peter Andersson.

– Jag tycker inte nivån har varit jämn över hela matchen.

Roger Rönnberg.

– Det har inte jag varit med om en gång den här säsongen.

Källa: 24malmö.se