Det var hela havet stormar i fjol i Pantern. Spelare kom och sportchefer gick. Trots det överraskade laget på isen och gick vidare till slutspel.

Kanske blir nästa säsong mindre skakig. Redan nu har klubben nämligen presenterat en ny sportchef.

Han heter Viktor Stråhle och kommer närmast från Malmö Redhawks, där han de tre senaste säsongerna tränat lagets J20-lag. Stråhle kommer också fungera som assisterande tränare till Joby Messier, detta meddelar klubben i ett pressmeddelande.

– Jag ser verkligen fram emot den här utmaningen och möjligheten att starta upp en ny säsong i Pantern. Jag har stort förtroende hos de återvändande spelarna och kunde inte varit gladare med det senaste tillskottet till tränarstaben, säger huvudtränaren Joby Messier.

Stråhle har också fått chansen som assisterande tränare i Malmö Redhawks A-lag.

– Det här är en jätterolig utmaning, att kombinera sportchef och tränarjobbet är en ny erfarenhet för mig. Jag känner mig både hedrad och inspirerad över att ha fått den här möjligheten. Det är med ett stort engagemang och mycket passion som jag går in i detta nya uppdrag och jag är övertygad om att jag och Joby Messier kommer att komplettera varandra på ett bra sätt, säger Viktor Stråhle.

Detta innebär också att Fredrik Hallberg får lämna sin roll som assisterande tränare.

Källa: 24malmö.se