Ishockey är en av Sveriges största idrotter med ca 200 000 utövare men är en av idrotterna som räknas som den bästa betting sporterna. Framför allt live bettingen är väldigt intressant då det händer mycket i denna idrott.

Bästa spelbolagen för hockey betting

Eftersom det är en väldigt populär sport att spela på så erbjuder flera spelbolag ett stort utbud på odds på hockey. Här är några av våra favoriter

NordicBet

Nordicbet är en av våra favoriter och är också huvudsponsor till SHL(Swedish hockey league) och har ett svårslaget utbud. Förutom SHL har man även Champions Hockey League men erbjuder en uppsjö av spelformer på större och mindre ligor världen över, både pre-game och live. Hos NordicBet går det dessutom att spela på matcher i Sverige ner till Division 2.

JUST NU: 1 000kr extra att spela för i bonus. 
Hämta ny fin bonus på Nordicbet här!

Leovegas

Även om Leovegas är mest känd för dess Casinodel så erbjuder dem en riktigt fin sportsbook med mängder av spel just inom hockey. Brukar också ha en svårslagen bonus att börja sitt spelande med.

JUST NU: Upp till 3 000kr i välkomstbonus
Hämta din bonus här på Leovegas

Betsson

Hockey är en av våra populäraste sporter, och konkurrerar med fotboll och längdskidor om epitetet ”nationalsport”. Det må vara hur det vill med den frågan, men faktum är att hockey-betting är stort i Sverige.

JUST NU: 100% bonus upp till 1 000kr
Här kan du ta del av din bonus hos Betsson