Hej och hjärtligt välkomna till riktighockey.se. Vi finns ju som ni redan känner till på Facebook under namnet Doktor Hockey och på Twitter, där vi kanske är allra störst under namnet Division 2 Södra.

Här är tanken att vi kommer att skriva våra egna artiklar, vi kommer att bjuda på precis ALLT, avslöjande, nyförvärv, spelare som lämnar och kontraktsförlängningar. Så fortsätt att tipsa precis som ni gör. Nu kommer allting att bli lite roligare.

Som ni kanske ser står division 1 som en ”kolumn” det beror på att ibland är vi inne och snuddar på division 1. Annars läggs störst fokus på division 2 men vi kommer mer och mer börja blicka mot division 3-hockeyn som också är värd uppmärksamhet.

Vi har numera även en mailadress – division2sodra@hotmail.com. Annars går det bra att fortsätta tipsa via de andra kanalerna.

Nu kör vi!