Trollhättan har så är långt legat ganska lågt under silly season. Vi har försökt komma i kontakt med dem men utan svar. Men nu kan vi berätta att Trollhättan har värvat in Olofströms Andre Leclair och Robin Mendelsohn samt vitryske backen Sergei Kolosov.

Kolosov har under säsongen huserat i polska ligan där han spelat för Orlik Opole. Han har dessutom vid flera tillfällen representerat det vitryska landslaget och har bland annat spelat flera VM och OS för Vitryssland. En högintressant värvning minst sagt!

Andre Leclair och Robin Mendelsohn behöver egentligen ingen närmare presentation. De har båda spelat for Olofström under säsongen. Leclair valde dock att åka hem strax innan kvalet till division 1 drog i gång.

Dessutom har man värvat Skövdes målvakt Marcus Melin som stod 22 matcher i division 1 den gångna säsongen.

Detta enligt klubbens webbsida.