Jonstorp har varit i värvartagen. Mathias Mauritzon från divison 1-laget Helsingborg är klar för laget. Faktum är dock att Mauritzon avslutade säsongen med att spela upp Hanhals i hockeyettan. Han noterades för 47 matcher och 18 poäng under säsongen 15/16. Detta enligt klubbens hemsida.

Detta blir Mathias Mauritzons andra sejour i den nordvästskånska klubben.

– Jag har tänkt återvända sedan jag lämnade för två år sedan och nu kändes de rätt. Hade erbjudande från divison 1 men de kändes inte genomförbart med min aktuella situation i livet.
Det känns oerhört spännande att få representera Jonstorp kommande år och jag tror vi kan ta nästa steg i år även om vi tappat ett par viktiga spelare, speciellt målvakten Anton Svensson. Det finns mycket potential i laget trots en en del tunga tapp, säger Mauritzon till riktighockey.se

Här hittar ni Mathias Eliteprospectsprofil.