Det snackas i vanlig ordning en hel del i alla divisioner. Jag tänkte försöka reda ut och bena ut det mesta. Här är det övergångar det viskats om i veckan.

Emil Bihorac och Hanhals valde att gå skilda vägar, där snackas det nu om HA74 för den hårdskjutande forwarden som även sägs ha pratat med TrollhättanNässjös Simon Santos ryktas göra klart med en klubb kommande veckan.

Mathias Mauritzon skrev på för Jonstorp, där viskas det dessutom om att man för diskussioner med målvakterna Charlie Fredriksson och Joakim Blomgren från Bäcken respektive Helsingborg.

Osbys back, Rasmus Söderström, har tidigare ryktats till Lund men nu sägs Tyringe ha erbjudit honom ett tryoutavtal. Mer från Skåne, Viktor Larsson senast i Jonstorp sägs träna med nykomlingen Åstorp. Så sent som i går beslutade sig Adam Carnestad att lämna Lund för Tyringe. Tungt tapp!

Markus Eriksson som i fjol gick till Mörrum sägs nu återvända till Alvesta som också är moderklubben. Mer Alvesta – Andreas Custemo sägs nu var helt klar som assisterande tränare. Sedan tidigare står det klart att Peter Andersson kommer tillbaka som huvudtränare efter ett år i Troja/Ljungby.

Filip Eklund skrev på för Bäcken, han kommer närmast från Mölndals J20-lag.

Motala signade under eftermiddagen Anton Malmberg. Han var lagkapten för Nässjö under säsongen men kommer nu att dra på sig Motalatröjan till hösten.

Division 3-laget Lysekils HK har förstärkt sitt lag med backen Calle Nielsen från Troja/Ljungbys J20-lag. Lär nog smälla in en del poäng från blå.

Har vi missat något? Säg till!