Vi börjar med Borås HC som blev degraderade till division 3 – trots att man värvade in flera starka namn till kvalet. I stället drog Stenungsund det längsta strået och kommer till hösten att spela i division 2.

Sedan dess hade det varit i det närmaste dödstyst från Borås. På deras hemsida kan man läsa att Mats Gustafsson är klar som tränare och i Borås Tidning kan man läsa detta. Utöver det har man hittills tre spelare på kontrakt och man hoppas fortfarande på en friplats till division 2.

Till nästa sak. Eric Karlsson som i höstas aviserade att han lägger skridskorna på hyllan är nu klar som assisterande tränare för Vimmerby Hockey. Det uppger Dagens Vimmerby. Karlsson är ursprungligen från Vimmerby men har spelat i både Gislaveds SK och Boro/Vetlanda i hockeytvåan. En spännande rekrytering, det verkar vara en klok kille.