Boro/Vetlanda är nog det laget som imponerat mest så här långt under silly season. Man har fått in Daniel Ljungkvist från IK Oskarshamn, man har värvat hem Thobias Josefsson och man har fått in Eric Berggren i laget. Samtliga är meriterade spelare med division 2-mått mätt. På backen har man dessutom fått in Max Bergkvist närmast från J20-Superelit med Karlskrona, men har tidigare känt på spel i både division 1 och hockeyallsvenskan med Troja/Ljungby. Det bästa av allt är nästan att man lyckats behålla målvakten Joakim Berggren – trots lockrop från annat håll.

Spelare in: Daniel Ljungkvist (IK Oskarshamn), Thobias Josefsson (Tranås), Eric Berggren (Borlänge), Max Bergkvist (Karlskrona J20), Herman Roth (Nässjö), Felix Carlberg (HA74).

Spelare ut: Anton Dunåker (?), Kim Carlsson (Ulricehamn), Thim Skog (Vimmerby), Henrik Gustavsson (Slutar) Filip Hedlund (?).

Rykten in: ?

Rykten ut: Johannes Nilsson (Kalmar HC), Milos Pusac (GSK Hockey)

Boro/Vetlanda har fått in ett par riktigt bra spelare tidigt på säsongen. Ska man vara med och fajtas om en plats till division 1 igen? Det är ett gäng år sedan nu. Betygen blir en fyra, fattas lite till för en femma.

Tidigare betygsatta lag:
Kalmar HC – 2
Mörrum – 1
Osby – 3
Olofström – 1
Jonstorp – 2
Åstorp – 2
Lund – 1

Betygskalan:
5 – Division 1
4 – Hett
3 – Godkänt
2 – Nja
1 – Iskallt