Nykomlingen Kalmar HC sticker ut hakan – och det rejält. Till tidningen Barometern säger KHC att man ska vara bäst i Småland men också att de 2021-2022 ska spela i Hockeyallsvenskan. Men inte nog med det, dessutom räknar man med att gå upp i Hockeyettan direkt. Kalmar HC siktar också på att ha ett publiksnitt på 650 personer vilket skulle göra de till bästa ”publiklag” i division 2.

– Vi hade kunnat säga att vi ska etablera oss i tvåan, men det är inte jätteattraktivt, vi kunde säga att vi ska utveckla ungdomsverksamheten. Vi vill sträva högt och se vad Västervik har gjort på fem år. Vi tror stenhårt på det. Men det krävs att vi har en ny arena då, annars får vi revidera målen, säger Tobias Johansson till Barometern.

Löser man detta är det onekligen imponerade, men det är en väldigt lång väg kvar tills dess.