Vi börjar med förmiddagens snackis. Osby supportrar la ut en bild på Nässjös Björn Kullberg och hälsade honom välkommen till laget – men när riktighockey.se tog kontakt med samme Kullberg förnekade han att det var klart.

– Det är ingenting som är klart. Jag har snackat med dem men inget mer, säger Kullberg till riktighockey.se

Mer Osby, bröderna, Fabian och Daniel Bohman kommer enligt Norra Skåne inom kort att skriva på för Osby. Dessutom har laget plockat in Filip Hedvall som kommer närmast från spel i den amerikanska ligan WSHL. Och inte nog med det, man har även kontrakterat Oliver Nilsson som stod för 17 poäng i Tingsryds J20-lag den gångna säsongen.

Alldeles nyss kom nästa nyhet. Målvakten Anton Dunåker som för ett par veckor sedan lämnade Boro/Vetlanda skrev för en liten stund sedan på för Mjölby.

Dessutom sägs det att Åstorp har en meriterad spelare på kroken – med flera säsonger på andra sidan pölen på sitt konto.

Även i division 3 rör det på sig. Duktige backen Fabian Rietz har enligt uppgifter till oss skrivit på för Glimma HK.