Vi har fått en pangstart här på riktighockey.se och flera tusen har besökt oss sedan vi öppnade för drygt två veckor sedan. Men vi är inte nöjda med det, vi vill bli ännu bättre. Därför har vi nu bestämt att vi kommer skriva om serierna i västra Sverige.

Till att börja med handlar det om lagen i Värmland och Dalarna . Så höll ögon och öron öppna & tipsa oss. Antingen på Twitter där vi finns under namnet Riktig Hockey men det går också bra på Facebook, även där heter vi Riktig Hockey. Nu har vi dessutom skaffat en mailadress som är kopplad till de lagen på den västra sidan. Den heter vastra@riktighockey.se, där går det alldeles utmärkt att tipsa om saker också.

Vi söker också någon som kan tänka sig att skriva om hockeyn på främst division 2-nivå i hela Sverige. Brinner du för ”bonnhockey” precis som vi? Skicka då ett mail till redaktionen@riktighockey.se så berättar vi mer där.