I vanlig ordning har det tuggats en hel del i veckan. Här får du lite av veckans godbitar.

Borås HC, hoppas fortfarande på en plats i division 2 till hösten – och det ser ut som att man värvar för det. Tidigare i veckan blev nämligen Linus Bergman, närmast från HC Dalen klar för klubben. Dessutom förlängde duktige backen Casper Estola sitt kontrakt med laget.

Några mil västerut hittar vi Kungälv. De värvade i veckan in kanadensaren Glen Patterson från Björbo i den västra serien där han noterades för 19 poäng på 22 matcher.

Sörhaga/Alingsås plockade in 23-åringen Linus Bjelke från Borås där han stod för åtta poäng på 39 matcher under fjolåret.

Tranås Mikael Brancalion är färdig med sin utbildning i Linköping enligt Vetlandaposten. Då verkar det vara slut på pendlande. Kan då Mjölby vara ett alternativ? Har hört ryktet hur som helst.

Ulricehamn förlängde kontrakten med tvillingarna Robin– och Rickard Thorstenson. Tillsammans har de närmare 400 matcher i UIF-tröjan.

Viking HC presenterade under dagen ett nyförvärv i form av målvakten Cary Byron, närmast från collegehockey i TorontoHär kan du läsa en intressant intervju med honom. Det viskas också om att man har fler nordamerikanare på väg in i laget!?

För en liten stund sedan fick jag höra att Trollhättan värvar Philip Erixon som stod för 31 poäng i Avesta den gångna säsongen. 20-åringen ser ut som en intressant värvning.

Det viskas också om att Kalmar HC inom kort kommer presentera ett nyförvärv. Vem det handlar om får vi återkomma till.

Har vi missat något? Säg till!