Viktor Nilsson var en viktig del i Olofström under fjolåret när han stod för 12 mål totalt 33 poäng i OIK-tröjan. Nu står det dock klart att han lämnar Olofström och flyttar hemåt Göteborg. I dag skrev han på för nyligen uppflyttade Hanhals i hockeyettan.

–  Det kändes väldigt rätt, är från Göteborg och känns roligt & spännande att få vara med på resan de startat. Det är en seriös och bra förening med möjligheter att utvecklas på alla sätt. Jag känner mig väldigt motiverad inför säsongen, säger Viktor Nilsson till riktighockey.se

Hanhals sportchef Björn Erlandsson tycker det ska bli spännande att se Viktor i Hanhals-tröjan.

– Vi mötte honom flera gånger förra året och han imponerade med sin fart och sin fina skridskoåkning. Att orka jobba hårt och göra det jobbet med tillräcklig fart blir en nyckelfaktor för oss kommande säsong och Viktor har alla förutsättningar att bidra till detta på ett bra sätt, säger han till klubbens webbsida.