Lund tappade bara för ett par dagar sedan Mathias Persson, Stefan Timglas och Daniel Jönsson till storsatsande division 3-laget Trelleborg. Detta trots att man gick ut med bland annat Persson och Timglas var klara för ännu en säsong i ”Jättarna” tidigare i sommar. Enligt uppgifter till Riktighockey.se skrev de aldrig på något kontrakt utan användes i stället som lockbete för att andra spelare skulle skriva på. En rejäl fuling om detta stämmer

Under onsdagen stod det dock klart att Lund hämtar Viktor Lundberg från division 1-laget Tyringe. 21-åringen inledde fjolåret i Kalix men avslutade säsongen i Tyringe. Totalt noterades han för fyra poäng på 36 matcher.

För en dryg vecka sedan anslöt målvakten Pontus Holm från den amerikanska juniorligan WSHL samt backen Ludwig Christoffersson från Troja/Ljungbys J20-lag. Lund har nu två målvakter, en back(!) samt sex forwards på kontrakt. Känns aningen tunt, eller?