Division 1

Avslöjar: Monsterförstärkning till division 3-lag

29-årige Jim Nordh kommer ursprungligen från Vimmerby och har spelat där under flera säsonger. Utöver det har han två säsongers spel med IK Oskarshamn på meritlistan. Nu står det klart att han förstärker division 3-gänget Virserum.

Det återstår att se när klubben själva bekräftar detta på sin webbplats.

Taggar: ,

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Läs mer

Division 3

Division 3-lag hämtar duo från Hockeyettan

De 25-årige forwarden Simon Dahl, ursprungligen från Tingsryd hade med största sannolikhet varit en stor tillgång i de flesta division 1-lagen. Men efter att ha inte har fått förnyat kontrakt med Vimmerby står det klart att han väljer spel i division 3-laget Virserum.

Utöver Dahl så ansluter även backen Alexander Andersson till Virserum. Andersson kommer ursprungligen från Stockholm men spelade den senaste säsongen i Vimmerby.

Det skriver Dagens Vimmerby.