Riktighockey.se har under en längre tid sökt efter en bloggare – som en skänk från ovan dök Markus Twillman upp – och nu står det klart att han startar en blogg hos oss men start i dag, tisdag.

Markus har en diger meritlista och har flera säsonger i division 1 på sitt cv. Dessutom var han med och spelade upp Mariestad i Hockeyallsvenskan. Sedan ett par år spelar han i Trollhättans HC, som toppar den sydvästra Hockeytvåan.

– Nu har jag spelat sex säsonger i Hockeytvåan. Det som jag har märkt är att kvaliteten på ligan är bättre nu och den blir bättre och bättre. Eftersom många lag har mycket spelare med erfarenhet från division 1 och högre så snäppas nivån upp vilket skapar en bättre produkt. Det känns som intresset ökar och framför allt i Trollhättan när vi nu har ett riktigt hett derby mellan Trollhättan och Vänersborg, säger Markus Twillman.

Vad kommer vi få läsa om i din blogg?
– Det som jag kommer dela med mig av på riktighockey.se är tankar, min syn på vissa saker. En del från medspelare och vardagen i mitt liv.

Här hittar ni Markus Twillmans blogg.