Efter två fyllda veckor med tufft spelschema har Nybro Vikings laddat om batterierna till lördagens match borta mot det som den här säsongen blivit rent av en mardrömsmotstånd, Kristianstad. 

Två gånger har lagen mötts den här säsongen. Båda har slutat i favör till Kristianstad som har vunnit med siffrorna 4-1.

– Det är alltid kul att spela mot Kristianstad. Det är en tuff motståndare och det brukar bli härliga matcher mot just dem, säger backen Viktor Bolin. 

Nybro Vikings som har gått trögt i första halvan Allettan söker nu revansch mot just Kristianstad.

– Det är oftast så att man har något lag i varje serie som man har tuffare mot. Kristianstad är vårt lag som vi har svårt att besegra. Det gör att man kommer till en sådan match med större revanschlust, säger Bolin.

Vad är det som gör att ni har svårt mot just Kristianstad.
– 
Kristianstad är ett bra hockeylag som under flera år byggt en grund att stå på med rätt spetsspelare. Även om vi har spelat bra mot dem så har vi inte lyckats få med oss målen i matchen, säger Viktor Bolin och fortsätter.

– För att slå ett sådant lag så krävs det att man jobbar stenhårt och att vi håller oss till vårt spel. Det låter kanske lite klyschigt men det gäller att minimera misstagen, avslutar han.

Matchen börjar 16.00 i Kristianstads Ishall. 

Källa: 24nybro.se