Nybro Vikings har vänt på skutan och har radat upp tre raka segrar under slutet – lägligt till när serieettan Huddinge kommer på besök till Liljas Arena. 

Under onsdagskvällen ställs två formstarka lag, ett med en playoff-plats i spel och den andra med en plats i Allettanfinalen. 

– Vi vill fortsätta på vår trend. Senast vi mötte dem spelade vi okej och hade minst lika mycket chanser. Skillnaden var att vi gjorde noll och dem gjorde fyra, säger tränaren Andreas Holfelt, som inför onsdagens match kräver revansch för förlusten senast.

– Vi vill ta revansch mot Huddinge och behöver minst en seger till för att så gott som säkra en playoff-plats och varför inte börja veckan med en vinst.

Nybro Vikings hade under en lång period i Allettan väldigt svårt med målskörden, något som har förändrats markant de senaste tre matcherna.

– Vi har gått från att ha haft svårt med målskörden till att helt plötsligt snitta fem mål per match, säger Andreas Holfelt.

Inför onsdagens match ser truppläget bättre ut än tidigare. Martin Olsson och Andreas Anarp är tillbaka. Dock är det tveksam om Kim Runermark kommer till spel.

– Det är lite bättre än i söndags men inte 100 procent än. Vi spelade med fyra femmor under träningen så vi har mer folk att tillgå än i söndags, avslutar Holfelt.

Källa: 24nybro.se