Han har tillhört Nybro Vikings sedan barnsben, med fyra år i IK Oskarshamn. Nu lämnar den 22 åriga backen Andreas Anarp Nybro Vikings för spel i Tyringe nästa säsong.

– Det ska bli en väldigt rolig utmaning att få representera Tyringe Hockey kommande säsong. Jag har fått ett bra intryck av klubben och det känns som att Tyringe har något intressant på gång och den resan vill jag vara med och bidra till, för mig känns detta som en utmärkt möjlighet att ta nästa steg i min karriär och jag ser mycket fram emot att få dra igång säsongen, säger Anarp på klubbens hemsida.

Tyringes sportchef Filip Steensbjerre är nöjd med att ha signerat Nybrospelare, som är klubbens första nyförvärv inför säsongen 2018/2019.

– Andreas har precis den profilen vi söker utifrån just nu. Han har rutinen och vet vad som krävs för att kunna utmana på den här nivån. Han vill fortsätta att utvecklas och kommer därför att ställa krav på sina medspelare. Det här är precis vad vi behöver få in i laget, säger han på klubbens hemsida.

Nybrosonen noterades för 6 poäng på 35 matcher för Vikings förra säsongen.

Källa: 24nybro.se