Då kickar vi i gång genomgången av alla lag – och vi inleder som sagt med Lund. Tvåans sydligaste lag är så här långt iskalla. Laget har inte en enda spelare på kontrakt. Åtminstone enligt Eliteprospects samt klubbens hemsida. Det som räddar upp det hela någorlunda är att Matti Pauna fortsätter som tränare för klubben. Vid sin sida kommer han ha Panternlegendaren Fredrik Johansson som huserat i Panterns juniorverksamhet de senaste åren. Av erfarenhet vet jag dock att man alltid brukar få ihop det bra till slut, mycket beroende på studenterna som kommer till Lund. Men hur länge kan man förlita sig på det?

Spelare in: ?
Spelare ut: Alexander Svensson (Limhamn), Erik Lyrvall (Sollentuna), Kevin Hasselqvist (Trelleborg).

Ryktas in: Rasmus Söderström (Osby).
Ryktas ut: Fredrik Troberg, Mathias Persson, Stefan Timglas (Trelleborg).

Betyget kan inte bli annat än en etta. Lund är totalt iskalla så här långt.

5 – Division 1
4 – Hett
3 – Godkänt
2 – Nja
1 – Iskallt