Trollhättans nyckelspelare Carl Holmberg bryter kontraktet. Anledningen till det stavas Holmbergs sociala situation.

–  Min sociala situation funkade inte. Min fru jobbar till 19 om kvällarna och jag vill inte att min dotter ska behöva ha en barnvakt tre, fyra gånger i veckan för jag ska lira lite hockey i division 2. Detta har vuxit fram successivt och Trollhättan o jag kände av att detta inte funkar eftersom jag inte kan träna med de andra grabbarna som man vill. Men jag önskar Trollhättan all lycka och finns inga hardfeelings mellan oss, säger Carl Holmberg till riktighockey.se

Kommer du att spela någon annanstans i stället, typ Vänersborg?
– Hehe, vi får se. Men Vänersborg är min moderklubb och jag känner många där. Min familj har prioritet nummer ett men skulle de presentera någon lösning är jag öppen för spel. Jag vill spela hockey om den sociala biten fungerar.

28-årige Holmberg stod den gångna säsongen för 16 poäng på 31 matcher. Han har tidigare rutin från flera säsonger i division 1 men har de senaste säsongerna hållit till i division 2 och division 3.