Alvesta SK hade en tung säsong om man jämför med hur det har sett ut dem senaste tre åren. Man räddade säsongen i stort sett av en formtoppad Alexander Lindberg i fortsättningsserien som då hade en räddningsprocent på 95,56 procent.

I årets upplaga har man hittills bara gjort klart med målvaktsduon Alexander Lindberg och Johan Salomonsson.

Tränarduon är dock spikad och det blir återigen Peter Andersson som tar över som huvudtränare efter ett år som assisterandetränare i Troja/Ljungby. Till sin hjälp får han återigen Andreas Custemo som tog ett sabbatsår ifrån seniorhockeyn. Ett oerhört meriterat par som Alvesta bör vara väldigt glada av att få tillbaka vid rodret.

Spelare in: (?).

Spelare ut: Michael Sjölin (?), Joakim Rosén (Värnamo).

Ryktas in: Markus Eriksson (Mörrum).

Ryktas ut: Victor Svangård (?).

I nuläget är de helt omöjligt att ge Alvesta annat än en etta. Man ser ut i nuläget ut att tappa tre av topp sex i interna poängligan och har hittills inte fått in någon ny spelare i laget. Man har dock ett väldigt bra målvaktspar klart, där Alexander Lindberg kanske är en av dem bästa målvakterna i hockeytvåan.

Dessutom har de fått tillbaka tränarduon som fick Alvesta att gå till Kvalserien både 12/13 och 14/15.

Tidigare betygsatta lag:
HA74 – 3
Boro/Vetlanda – 4
Kalmar HC – 2
Mörrum – 1
Osby – 3
Olofström – 1
Jonstorp – 2
Åstorp – 2
Lund – 1

Betygskalan:
5 – Division 1
4 – Hett
3 – Godkänt
2 – Nja
1 – Iskallt