Det går fort i svängarna av silly season runtom i Sverige, men även för riktighockey.se. Framöver kommer vi också slussa ut mer från de västra serierna i Hockeytvåan och på så sätt hoppas vi också kunna få upp lite mer intresse kring lagen från väst. I söder är det full fart med såväl hockey, övergångar och en hel del tugg under i princip hela säsongen, inkluderat sommartid. Hos lagen från de västra serierna är det nästintill stendött, trots att det faktiskt spelas massvis med ishockey under vinterhalvåret. Vi hoppas som sagt att detta kan bidra till ett starkare intresse kring de västra serierna, något som de faktiskt förtjänar.

Silly season i väst pågår såklart, men är absolut inte lika uppmärksammat som nere i de södra delarna och vi är väldigt tacksamma för alla tips/rykten vi kan få in.

Ett av de kanske mest intressanta ryktena som florerar just nu är huruvida det blir två eller tre serier i den västra regionen. Just nu är det för få lag för att kunna bilda tre åttalags-serier som det varit tidigare. För tillfället verkar det som att Värmlandsserien kommer slås ihop med lagen närmast georgrafiskt sett, vilket alltså isåfall kommer bli Hallsberg, Fagersta och kanske även Hallstahamar. Det blir längre resor för de inblandade lagen, men också klart mer intressanta serier. Håll utkik för mer info.