Robin Wall som de senaste åren huserat uppe i Munkfors byter nu klubb och kliver istället över till seriekollegan Kil. De två senaste säsongerna har han stått för hela 112 poäng på 66 matcher i den blågula Munkforströjan. Med tanke på att Wall nu anslutit till Kil så kommer man få kanske hela hockeytvåans vassaste förstafemma när man sätter ihop honom med Marcus Nilsson och Henric Höglund.

Nilsson är sedan tidigare värvad från Munkfors och det kändes bara som en tidsfråga innan hans vapendragare Wall skrev på kontraktet med storsatsande Kil. Frågan är väl nu när den tredje och sista vapendragaren från Munkfors, Robert Ewen, signar för Kil eller om hans skadeproblem gör att han måste lägga skridskorna på hyllan.

Med Wall får Kil en tuff spelare som inte kliver undan för att smälla på och framförallt får dem en spelare med ett riktigt vasst skott. Det visar hans 56 mål på de två senaste säsongerna. Han har sedan tidigare meriter från diverse klubbar på hockeyettan-nivå och även en match med Färjestad på meritlistan.

Var så säkra, Kil har inte värvat klart ännu.