Det har länge varit tyst om Alvesta och hade fram tills för några dagar sedan endast målvakterna under kontrakt. Nu har man förlängt med hela nio spelare – och det handlar om Simon Johansson, Oscar Martinsson, Andreas Bennström, William Holmgren, Jesper Vingren, Måns Regin och Sebastian Palmqvist.

Dessutom har källor till riktighockey.se bekräftat att Victor Svangård förlängt sitt kontrakt med Alvesta. En mycket viktigt förstärkning. 21-åringen stod för 27 poäng och var med det lagets näst bästa poängplockare.

Här hittar du Alvestas lagbygge.

Mer från division 2. Andreas Djuse har förlängt sitt kontrakt med Kungälv Hockey. 28-åringen stod för 17 poäng i vinter och går nu in på sin fjärde säsong i Göteborgslaget. Kul kuriosa kring Djuse är att han är bror till den nyblivna Skellefteåspelaren Emil Djuse.