Filipstad fortsätter att presentera smarta värvningar. Idag presenterades Johan Berntsen för klubben, som närmast kommer från spel i seriekollegan Munkfors. Han kommer passa in perfekt i Filipstads satsning med storväxta spelare och framförallt kommer han få användning för sitt tunga skott. Förra säsongen stod han för 31 poäng på 36 spelade matcher och lär säkerligen komma upp till detta även kommande säsong. Förra året var faktiskt Johans blott andra säsong på hockeytvåan-nivå.

Man fortsätter som sagt att plocka tongivande spelare från sina seriekollegor. Berntsen plockades från ett sargat Munkfors och sedan tidigare har man presenterat brödera Jakob- och Andre Knoph från Viking. Lägg därtill Marcus Karlsson som hämtats in från Forshaga i hockeyettan. Frågan är vad som döljer sig bakom nästa lucka? Ryktet säger att man endast kommer förlänga med en av sina målvakter nästa säsong då man är på jakt efter en ny förstemålvakt och då lär det bli Simon Nydahl som bli kvar i klubben, om han nu nöjer sig med att få tillbringa ett par extra matcher på bänken.

Filipstad var nykomlingar i Hockeytvåan västra C förra säsongen och tog sig ända till playoff två där man åkte ut mot övermäktiga Grums. En riktigt bra start för en klubb som verkligen satsar på att ta sig uppåt i seriesystemet. Dessutom är det väldigt kul då intresset från både folket i klubben och framförallt också för den stora supporterskaran de har på den här nivån. Filipstad hade faktiskt det bästa publiksnittet i hela hockeytvåan förra säsongen.

Man blir att räkna med både på isen och läktaren även kommande säsong.