Ulricehamn är först ut när vi tar pulsen på lagen i den ”västsödra” serien. Ett lag som imponerade i slutet på förra säsongen och slog ut Lund i play off 1 för att sedan ge Bäcken en rejäl omgång i play off 2. Där visade sig dock Bäcken vara strået vassare och vann med 2–1 i matcher. Säsongen som kommer då? Man har fått in ett par intressanta spelare men man har också ett par tunga tapp, däribland Jonas Nilsson och Sebastian Meijer som betytt mycket för Ulricehamn de senaste säsongerna.

Spelare in: Henrik Hellman (Boro/Vetlanda/Åseda), Tim Norén (Nittorp), Kim Carlsson (Boro/Vetlanda), Anton Lindström (Seguin Huskies).

Spelare in: Sebastian Meijer (Slutar), Jonas Nilsson (Slutar), Mathias Linnarud (Sollefteå), Oskar Laurell (Studier på annan ort), Tobias Nilsson (?), Emil Holmqvist (Örebro J18).

Ryktas in: Gustaf Borglin (HA74), Oskar Bivered (HV71 J20).

Ryktas ut: ?

Känns aningen svårbedömda. Målvaktssidan känner relativt svag, där Tim Norén kanske inte rosade marknaden hos Nittorp i fjol. Kim Carlsson är ett intressant nyförvärv. Man har lyckats behålla både Kevin Carlsson och Johan Dånge som opererade offensivt i fjol. Betyget blir en trea.

Betygskalan:
5 – Division 1
4 – Hett
3 – Godkänt
2 – Nja
1 – Iskallt