Division 2

Vi tar pulsen på Töreboda: ”Flyger under radarn”

Töreboda tog sig lite överraskande till play off i fjol – och var dessutom ett av få lag som inte valde att plocka in spelare på ”deadlineday”. Man lyckas på något sätt flyga under radarn och det gör det hela lite mer spännande anser undertecknad. Töreboda har hittills 16 spelare på kontrakt och jag gissar att man inte ska ha inte jättemånga spelare till innan truppen är full. Bland nyförvärven som sticker ut finns målvakten Martin Olsson men även att man lyckats behålla högintressanta spelare som Mathias Mörk och Sebastian Persson. Laget har i år en ny tränare i form av Björn Brunstedt som tidigare förfogat över bland annat Skövdes J20-lag.

Spelare in: Martin Olsson (Skövde J20), Erik Gustafsson (Mariestad J20).

Spelare ut: Arvid Ljung (Mariestad).

Ryktas in: ?

Ryktas ut: ?

Extremt svårbedömt. Tack vare närheten till Mariestad och Skövde plockar man varje år in ett par intressanta spelare från J20-lagen. I år verkar det dock vara stiltje och undertecknad har haft svårt att gräva fram information om Töreboda. Betygen blir en tvåa, det är många unga killar i laget men betyget har definitivt potential att bli högre.

Tidigare betygsatta lag:
Ulricehamn – 3

Betygskalan:
5 – Division 1
4 – Hett
3 – Godkänt
2 – Nja
1 – Iskallt

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Läs mer

Division 1

Avslöjar: Han blir Kalmar HC:s nästa nyförvärv

Kalmar HC gick ut i tidningen Barometern och sa att man vill direkt upp i Hockeyettan. Nu man värvat just från division 1. Enligt uppgifter till oss kommer man under kvällen att presentera backen Anton Olsson som nästa nyförvärv.

20-åringen spelade under säsongen i tre olika rad, bland annat Olofström, men avslutade säsongen med spel i division 1-laget Varberg. Där spelade han 17 matcher fördelat på noll poäng och två utvisningsminuter.

Säsongen som kommer blir således Olssons första säsong som senior.