Under dagen i går framkom det nya uppgifter om att Jonas Pontusson ska vara på väg till Sävjsölaget HA74. Enligt uppgifter till riktighockey.se ska Pontusson under förra veckan varit på besök i Sävjö. Vilket så klart stärker min tes om att Pontusson+Torstensson=Sant. Detta kan du läsa mer om här.

Men jag har också hört rykten om att 28-åringen ska besöka Nybro Vikings inom kort. Ska det bli en dragkamp mellan HA74 och Nybro Vikings? Detta är högintressant och jag skulle vilja påstå att ifall HA74 kan landa den här värvningen så kommer man att segla upp som favoriter i hockeytvåan.

Dessutom inkom det uppgifter under kvällen om att även Alvesta har gett sig in i kampen om Jonas Pontusson – och så sent som i dag ska man ha haft ett möte med honom. Enligt uppgifter till Riktig Hockey hoppas man med hjälp externa finansiärer få in honom i laget