Ett nytt lurigt gäng att bedöma. Var tippade att komma toksist av många i fjol men lyckades reda ut situationen, mycket tack vare kroaten Luka Vukoja som man värvade in. Han stod för 29 poäng på de 22 matcher han representerade Sörhaga/Alingsås. Lite överraskade lyckades man behålla Vukoja – trots lockrop från bland annat Vänersborg. Det känns som att det blåser friska vindar kring Sörhaga/Alingsås.

Spelare in: Linus Bjelke (Borås), Michael Bergman (Tottenham Steam), Brandon Billie (Nittorp), Robin Andersson (Partille), Simon Strandman (Borlänge J20).

Spelare ut: Niclas Mårtensson (Vänersborg), Sebastian Mårtensson (Vänersborg), Marcus Pettersson (Vänersborg).

Ryktas in: ?

Ryktas ut: ?

Många lag i den västra serien är luriga. Men Sörhaga/Alingsås känns intressant, nytt fräscht tränarnamn i form av Andreas Svedberg, närmast från Arboga i division 1. Man lyckades behålla Vukoja, vilket var oerhört viktigt. Jag vet inte, men något säger mig att S/A kommer bli ett betydligt bättre lag i år trots tunga tapp i bröderna Mårtensson. Förlängningen av Vukoja höjer betyget till en trea.

Tidigare betygsatta lag:
Töreboda – 2
Ulricehamn – 3

Betygskalan:
5 – Division 1
4 – Hett
3 – Godkänt
2 – Nja
1 – Iskallt