Här utser vi med glimten i ögat hockeytvåans fem största stjärnor. Det kan handla om någon som alla dagar i veckan väljer en flippass före en ”isare” eller någon som helt enkelt är lite divig av sig. Ta allt med en nypa salt för jag menar inget allvar. Något som är makalöst festligt är att samtliga av de fem spelarna på topplistan faktiskt har gått på Tingsryds hockeygymnasium.

1. Marcus Von Der Geest, HA74
Den här killen gillar att slå en flippass – och kan nog uppfattats som divig av andra. Jag misstänker att han inte har något som helst emot att vara nummer ett på den här listan.

2. Daniel Bohman, Osby
Vad ska man säga? Spelade för tre lag i fjol. Är definitivt inte rädd för att säga vad han tycker och är sådär härligt kaxig som man önskar att fler vågade vara.

3. Fabian Bohman, Osby
Vem minns inte det här? Underbart!

4. Emil Bihorac, klubblös
Spelade för såväl Boro/Vetlanda som Hanhals i vintras – där han var med och spelade upp de sistnämnda i Hockeyettan. Än så länge klubblös men har viskats om både Trollhättan och HA74. Bjuder ofta på festliga citat. Skulle förmodligen hellre avsluta själv än att passa polaren till öppet mål.

5. David Algulin, Kalmar HC
Sägs vara en monsterdiva men är väl samtidigt det jag har minst belägg för. Har flera säsonger i Hockeyettan med Nybro Vikings i bagaget – och var om jag inte minns fel i bråk med tränare för att man hade olika syn på saker.

Bubblare: Andre Folkestad, Osby, Erik Lagerblad, Alvesta.