Vad ska man säga om Tibro egentligen? Det är så kallt att jag fryser när jag knappar på tangenterna. Stod för en relativt starkt grundserie i fjol när man slutade på en sjundeplats, endast sju poäng från alltvåan. Men i fortsättningsserien fick man inte till det alls – och till slut fick man kvala för att hålla sig kvar i hockeytvåan där man mosade allt motstånd och tog sex raka segrar.

Till kommande säsong har man endast kontrakterat en enda spelare och det är backen Anton Lund, närmast från division 1-laget Skövde. Man har också kontrakterat en tränare och det är Bjarne Lund är det Antons pappa mån tro?

Spelare in: Anton Lund (Skövde).

Spelare ut: ?

Ryktas in: ?

Ryktas ut: ?

Det är är uselt och intresset kring laget verkar vara detsamma. Vad händer med poängkungen Carl Gustavsson? Vad händer med Filip Molin? Det är stendött kring det här gänget tyvärr. Hade jag kunnat ge lägre betyg än en etta hade jag gjort det.

Tidigare betygsatta lag:
Trollhättan – 3,5
Vänersborg – 4
Sörhaga/Alingsås – 3
Töreboda – 2
Ulricehamn – 3

Betygskalan:
5 – Division 1
4 – Hett
3 – Godkänt
2 – Nja
1 – Iskallt