Ola Svanberg går tillbaka till IK Guts efter en säsong i Valdemarsvik. Svanberg har de senaste säsongerna hållit till i division 3 men har tidigare spelat i SHL, Hockeyallsvenskan och Hockeyettan.

Nu står det klart att han till hösten kommer att spela i Guts rödvita tröja.

– Ola har spelat inte mindre än 194 matcher i SHL och har 1 SM guld med HV71 från säsongen 03/04. Han har också 191 matcher i Allsvenskan, 75 i division 1 och ungdomslandslagsmeriter på sitt CV. Att ha spelare med lång erfarenhet och gedigen utbildning skapar bra förutsättningar för laget och föreningen att utvecklas och växa både kortsiktigt och långsiktigt. Ola är användbar i olika spelformer och kommer bidra med sitt kunnande på och utanför banan. En mycket viktig spelare för oss, skriver IK Guts i ett pressmeddelande.

Här är ett smakprov på hur Ola Svanberg lägger straffar.