Kalmar HC förlänger med fyra viktiga spelare. Det handlar om bröderna Robin och Linus Dahlstedt som stundtals hade lekstuga i division 3 den gångna säsongen.  Där Linus, den yngre brodern stod för hela 33 mål(!) Utöver dessa förlänger man med Simon Casselstrand och backen Jonas Karlsson.

Den förstnämnde noterades för 36 poäng i grundserien och gjorde sedan ytterligare nio poäng i kvalspelet. Allsvenskt meriterade Jonas Karlsson är knappast känd som någon poängmaskin men är en stark defensiv kugge som gjort underverk i Kalmar HC:s defensiv de tre senaste säsongerna.

Dessutom presenterar Kalmar HC enligt uppgifter backen Björn Kullberg under kvällen. 23-årige Kullberg kommer närmaste från Nässjö men är ursprungligen från Kallinge/Ronneby. Därmed snuvar Kalmar HC Osby på övergången.

I och med dessa fyra förlängningar har nu nykomlingen 13 spelare på kontrakt – och det ryktas som jag skrev om tidigare i dag att finnen Jarkko Oikarainen är på väg till KHC.