Kållered gjorde med små medel en helt okej säsong i fjol. De var länge med i kampen om en plats i alltvåan men missade den till slut med fem poäng. I fortsättningsserien var man endast en enda poäng från att få spela play off mot division 1. I år har man tappat Felix Andersson till division 3-laget Lerum. Andersson har noterats för 177 poäng i Kålleredströjan de senaste säsongen och är ett blytungt tapp.

Spelare in: Alexander Sager (Mölndal J20), Jonathan Haglund (Borås J20), Niclas Sandström (Mölndal J20), Hugo Hertzberg (Mölndal J20),

Spelare ut: Felix Andersson (Lerum), Victor Bergelin (Osby).

Ryktas in: ?

Ryktas ut: ?

Duktige tränaren Tyrone Lasu är klar för en ny säsong med Kållered. Dessutom har man förlängt med viktiga kuggar som Philip Wong, Simon Ramsby och Jonathan Prim. För någon vecka sedan såg de totalt iskalla ut men har vaknat till liv. Med tanke på att man faktiskt har kontrakt med över 20 spelare (enligt hemsidan), blir betyget en trea.

Tidigare betygsatta lag:
Stenungsund – 3
Hovås – 1
Tibro – 1
Trollhättan – 3,5
Vänersborg – 4
Sörhaga/Alingsås – 3
Töreboda – 2
Ulricehamn – 3

Betygskalan:
5 – Division 1
4 – Hett
3 – Godkänt
2 – Nja
1 – Iskallt