Ryktet om att Wictor Adolfsson Hedlund var på väg till från Hanhals till Bäcken stämde. Övergången bekräftades bara någon dag efter att vi skrev om det här på Riktig Hockey.

Sörhaga/Alingsås plockade in slovenen Miha Pesjak som får ses som en klassvärvning på denna nivån. 22-åringen har förutom att spela i Österrikes högstaliga dessutom varit lagkapten i Sloveniens juniorlandslag. Utöver det har de även gjort klart med Simon Santos, närmast från Nässjös J-20. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag är övertygad om att Sörhaga/Alingsås kommer att bli ett bättre lag i år.

Och det bästa av allt nästan. Hovås har äntligen VAKNAT. På sin hemsida har man presenterat en rad olika spelare. En av dessa är ingen mindre ära poängkungen Robert Mikes som förlängt sitt kontrakt, mycket viktigt för Hovås. Torde inte andra lag varit intresserade kring den välmeriterade slovaken? På ett bräde presenterade man 14 spelare som nu har kontrakt över nästa säsong.

I Lund har Daniel Jönsson förlängt sitt kontrakt och samtidigt gjorde man klart med backen Erik Oddson från IK Panterns J20-lag. Lund ryktas för övrigt vara sugna på Osby-backen Mattias LarssonRoos.

Motala fortsätter att ge tryoutavtal till spelare. Den senaste i raden är backen Martin Suokko från Vita Hästens J20-lag. Det innebär att östgötarna nu har fem spelare på try out.

Kalmar HC fortsätter att plocka in forwards. Innan helgen gjorde man klart med 18-åringen Hannes Porsefjord som man hämtar hem från IK Oskarshamns J20-lag.