1. Emil Bihorac
Är det inget lag i hockeytvåan som är sugen på en målskytt? Hela 30 mål säsongen 14/15 och 18 mål under fjolårssäsongen. Är kanske inte den vassaste på rören men ett grymt bra skott och ett högklassigt målsinne.

2. Thomas Josefsson
Man kan tycka vad man vill om Josefssons attityd – men det råder ingen tvivel om att det här är en klasspelare i hockeytvåan. Har inte sett någonstans i fall han lägger av eller inte. Har stått för 97 poäng de två senaste säsongerna! Blir det en säsong med brorsan i Boro/Vetlanda?

4. Jonas Lönn
Över 100 poäng de två senaste säsongerna i moderklubben Trollhättan. Nu kontraktslös. Vart tar den rutinerade 32-åringen vägen? Har ryktats vara på väg tillbaka till Grästorp.

3. Oliver Holm 
Har de fyra senaste säsongerna varit en flitig poängplockare i Alvesta. Sades vara på väg till Värnamo men det har varit knäpptyst om 25-årige östgöten den senaste tiden. Vilket lag plockar upp honom – eller förlänger han med Alvesta trots allt?

5. Dennis Karlsson
Ruggigt bra målvakt i hockeytvåan. Har inte förlängt med Olofström (vilket ingen annan har gjort heller) och undertecknad har hört rykten om att skridskorna åker upp på den berömda hyllan. Hade över 93 procent i kvalserien mot Hockeyettan.

Bubblare: Christopher Larsson, Alexander Wetterstrand, Andreas Grönqvist, Albin Ericsson Waldeborn, Carl Holmberg, Jonathan Lundin Everlund.