Det är Markus Niemi som vänder hem efter en sejour i Varberg. 30-åringen har en diger meritlista och har på närmare 300 matcher i Hockeyettan noterats för 149 poäng. Niemi var dessutom med och spelade upp Mörrum i division 1 igen efter deras senaste degradering 08/09.

Utöver det har backen Emil Rantatalo Thomas förlängt sitt kontrakt med Mörrum. 28-åringen går därmed in  på sin femte raka säsong i Blekingelaget. Han har förutom drygt 300 matcher i Hockeyettan, gjort 68 matcher i Hockeyallsvenskan.

Mer Mörrum, 34-åringen Andreas Ernebrand är klar som huvudtränare för klubben. Han tog över redan i kvalspelet i vintras och nu står det klart att han fortsätter även över en kommande säsongen.

Sent omsider har Mörrum äntligen vaknat och det verkar som att man trots allt kanske får ihop ett bra division 2-lag.