Vi börjar med Lund Giants. Där har Victor Andersberg förlängt sitt kontrakt med klubben. 22-åringe går därmed in på sin tredje raka säsong i ”Jättarna” och lär vara en av stöttepelarna den kommande säsongen.

Mer från Skåne. Förre Jonstorpspelaren Pelle Condrup har skrivit på för moderklubben Landskrona i Hockeytrean.

Pelle Condrups bror, Emil, sägs vara nära att skriva på för degraderade Mörrum.

Jag hör rykten om att Jonas Lönn är klar för en fortsättning i Trollhättan. En grym förlängning om så är fallet.

Lite Alvesta-snack. Dit ryktas Johannes Nilsson som kommer att plugga i Växjö. Men enligt Nilsson själv handlar det endast om en intresseanmälan från deras sida. Dit ryktas även HA74-forwarden Oscar Fransson som huserat de tio senaste säsongerna huserat i Sävsjö-laget. Dessutom sägs det att backen Lukas Oléhn förlängt sitt kontrakt med klubben. Tidigare Alvestaspelaren Michael Sjölin har under en längre tid ryktats vara på väg till nykomlingen Kalmar HC. Nu verkar det dock som att slutar helt och hållet med ishockey, enligt källor till Riktig Hockey.

Lite från det comebackande Mölndal. Laget har fått en hel drös med fina nyförvärv. Eller vad sägs om Emil Askerdal och Sebastian Lagerkvist från Hanhals, Andreas Lindström med meriter från Hockeyallsvenskan och franska högstaligan samt Jonas Olsson från Kållered?

Det viskas även om att division 3-laget Sölvesborg ska ha ett par rejäla fiskar på kroken. Är det någon som vet mer? Sölvesborg har gjort klart med meriterade tränaren Richard Melkersson som under fjolåret huserade i Mörrum.

Under eftermiddagen fick jag även ett mail om att ett nytt division 3-lag kommer att finnas i serierna. Enligt uppgifterna jag fått kommer de att heta Malmö IK. Spännande va? Bra eller anus, vad tycker ni?

Har vi missat något? Skrik högt!